BLACK WEEK

10.000+ RABATTERADE PRODUKTER

Online-mässa

BLACK WEEK

Äntligen är Black Week här! Vi på Campingvaruhuset kommer erbjuda fantastiska priser på Campingtillbehör t.o.m. 29 november. I år har vi valt att rabattera i stort sett hela sortimentet! Utöver detta får våra kunder en fraktrabatt & har man tur väntar också en överraskning i paketet.

MISSA INTE CHANSEN ATT HANDLA CAMPINGTILLBEHÖR TILL FANTASTISKA PRISER

Har du några frågor kan du alltid kontakta vårt team på kundtjänst. Du når dem via chatt, mail eller telefon!

Black Week

Som alltid under våra kampanjer rabatterar vi våra förtält kraftigt! I år har vi rabatter på alla märken, du hittar alla rabatterade förtält här!
REA FÖRTÄLT

rea-campella

I Campella´s sortiment hittar du "vanliga" stativtält som passar perfekt för säsongcamping med 3m i djup. Du hittar också lufttält för camparen som föredrar att röra på sig med ett smidigt tält, av bra kvalité, till ett mycket bra pris!
Under Black Week kan du beställa dessa tält för smått otroliga 30% rabatt!

dorema-rea

Ett av Europas absolut största märken & bredaste sortiment hittar du självklart hos Doréma. En jätte som växer för varje år i Sverige. God kvalité till ett mycket bra pris är det som varit framgångssagan för Doréma.
En populär modell från Dorémas här uppe i Norden är deras universaltält "Quattro" som kommer i flera olika storlekar. Komplettera med vintersäkring & innertak så har man ett fullutrustat året runt tält!

Online-mässa

Marknadens populäraste val vid köp av lufttält. Kampa erbjuder lufttält till både husvagnar & husbilar i mängder av olika storlekar. Kika in marknadens förstaval & ta del av otroliga priser!

rea-isabella

Förmodligen marknadens mest välkända förtältsmärke & många campare´s förstaval vid säsongscamping. Isabella erbjuder förtält av en kvalité få kan konkurrera med. Dessa unika förtält tillverkas i Danmark har fyllt campingplatser i norden i över 60 år. En nyhet är att Isabella har tagit fram två varianter av lufttält, även dessa är gjorde av absolut högsta kvalité.

rea-sunncamp

SunnCamp erbjuder lufttält som är a-mått´s anpassade för att nyttja hela husvagns bredd. Förtält av mycket bra kvalité & passform i perfektion. Är man på jakt efter ett a-mått anpassat lufttält är detta högst rekommenderat av oss här på Campingvaruhuset.se!

rea-reimo

Reimo Tent Technology erbjuder förtält till marknadens bästa priser. Här hittar du universaltält, bakgaveltält & lufttält. Även ett av det mest sålda lufttältet under 2020, One Beam Air!