Välkommen till Campingvaruhusets partnersida!

Här hittar du all information du behöver för att bli en partner till Campingvaruhuset - Sveriges ledande försäljare av campingutrustning och tillbehör.
Som partner till Campingvaruhuset får du tillgång till en mängd fördelar, såsom marknadsföring och synlighet, både på webben och i vår fysiska butik. Även möjlighet att delta i kampanjer och evenemang.
Vi tror på att bygga starka och långsiktiga partnerskap som gynnar bådas kunder och våra samarbetspartners. Därför är vi alltid öppna för nya idéer och förslag från våra partners, och arbetar tillsammans för att hitta lösningar som passar bådas verksamhet.
Bli en del av Campingvaruhusets partnerprogram idag och ta del av vårt gemensamma engagemang för att erbjuda våra kunder de bästa produkterna och den bästa servicen på marknaden.

kontakta oss idag

Är du intresserad av att bli en partner till Campingvaruhuset?

kontakta oss idag

Vill du bli vår nästa partner?

VÅRA PARTNERS

Logga Hollistay
HOLLISTAY En gemensam plattform för campare och campingar i Norden

Hollistay är en gemensam plattform för campare och campingar. Ladda ner appen och hitta över 3000 campingar och ställplatser som du kan ringa, maila eller boka direkt online. Få vägbeskrivningar och använd filter funktionen för att hitta rätt boende och pris, ta del av erbjudanden samt aktiviteter. Du kan även checka in i Camp & Talk och kommunicera med andra campare direkt på plats. Camp & Talk hittar du i Hollistays app.

Gå till Hollistay

Logga vincents-cherocamper
 Vincents Husbil & Husvagn

Vincents Husbil & Husvagn är Sveriges tryggaste och mest erfarna förmedlare av campingfordon. De vill vara det självklara valet för varje person som vill sälja eller köpa begagnad husbil eller husvagn. I förmedlingsuppdrag är Vincents länken mellan köpare och säljare av campingfordon, de har stor kompetens i det de gör och är opartiska och uppriktiga. Allt för att inte bara uppfylla kundernas förväntningar, utan för att också överträffa dem! Du hittar Vincents anläggningar i Varberg och i Ålem, Kalmar
Vincents hjälper dig oavsett om du vill köpa husbil eller husvagn, sälja eller byta in.

Gå till Vincents Husbil & Husvagn

Logga Campcation
Campcation - Boka din semester nu!

Campcation är Nordens största bokningssida för camping, ställplatser och glamping, med målet att förenkla och inspirera sina användare att upptäcka allt det vackra Norden har att erbjuda. Genom att erbjuda över 800 direkt bokningsbara anläggningar i Sverige, Norge, Danmark och Finland är Campcation den perfekta lösningen för dig med husbil, husvagn eller tält. Ladda ner Campcation-appen redan idag!

Gå till Campcation

Logga caravan club
Välkommen till Dalasektionen!

Hos Caravan Club Dalasektionen finns tre vackra campingplatser, Sollerön i Mora, Smednästet i Linghed och Silvköparen i Sala.

Gå till Caravan Club Dalasektionen

Logga in

Are you in the right place?

Choose country