Returformulär

Registrera din retur här nedanför. Fyll i alla obligatoriska fält för att vi skall godkänna din returansökan. Vänligen notera att detta är endast för returer och ej reklamationer. Ångrat köp gäller i 14 dagar från den dagen du hämtat ut ditt paket.
När du har skickat in din returansökan återkommer vi till dig inom kort till den e-post du angett, aldrig senare än 24 h på vardagar.

Förklaring till formulärfrågorna:

Ange ditt ordernummer:
Detta hittar du på din orderbekräftelse som mailades ut till dig när beställningen skapades.
Ange vårt artikelnummer på produkt:
Detta hittar du på din orderbekräftelse som mailades ut till dig när beställningen skapades. Har du beställt flera artiklar behöver vi veta vilken/vilka du önskar att returnera, samt antal.
Ange anledning för retur:*
Tex, Ångrat köp, felbeställning, fel storlek, felleverans.
Beskriv produktens skick:
Förklara kortfattat hur skicket på produkten är, om det är helt oöppnat kvar i originalkartong, om det är öppnat ur kartong eller om det tex har använts. Förklara så noggrant som möjligt. Vänligen notera att vi alltid går genom skicket på produkterna vid returhantering.
Krav på produktens skick för godkänd retur
Det krävs att produkten samt originalkartongen är i nyskick, dvs. oanvänt, för en godkänd retur. Vänligen emballera produktens originalkartong så den skyddas under frakten, tejpa ej på fraktsedel direkt mot originalkartongen utan packa det i tex wellpapp, papper eller liknande material för att skydda originalkartongen. Återanvänd gärna packmaterialet från oss som det skickades i. Upptäcker vi att produkten eller originalkartongen är defekt/har slitage behåller vi oss rätten av göra avdrag på beloppet. I dessa fall kontaktar vi alltid dig innan.
Köpa returfraktsedel av oss eller ansvara för egen retur?*:
Välj mellan “Jag vill få hjälp med en fraktsedel”, “Jag ordnar min egna fraktsedel” eller "Jag returnerar i ert lager i Enköping"
Jag vill få hjälp med en fraktsedel:
Vi mailar ut returuppgifter till dig i samband med att vi svarar på din returansökan.
För mindre ombudspaket får du en länk med en QR-kod via Postnord, där du enkelt skapar din egna retursedel och får den direkt till mobilen/mailen. Ingen fraktsedel behövs skrivas ut på skrivare.
För större gods mailar vi ut returuppgifter och information om hur du bokar en upphämtning av fraktbolaget. Här behöver du skriva ut retursedlar på en skrivare.
Kostnaden för din retursedel är fraktpriset som produkten kostar vid nyköp, är det flera artiklar som skall returneras baseras fraktpriset på den mest skrymmande artikeln endast. Priset för din retur meddelar vi alltid efter du skickat in din returansökan. Fraktavgiften debiteras i samband med returhanteringen hos oss och dras av på summan som vi återbetalar för produkten.
Jag ordnar min egna fraktsedel:
Har du möjlighet att göra en egen retur tex via ditt jobb eller annat går det fint att göra det. Men, vänligen notera att ditt paket måste bokas som ett företagspaket utan avisering till oss för att det skall komma fram. Boka ej paketet som ett ombudspaket med avisering, dessa paket kan vi ej hämta ut och det går således i retur tillbaka till dig och en ny frakt behövs bokas. Detta är ingen kostnad vi står för.
Jag returnerar i ert lager i Enköping
Har du vägarna förbi oss i Enköping kan du självklart svänga förbi och lämna in din retur direkt till oss. Det gör du i vår svarta lagerlokal närmst väg 70. Ej uppe i vår butik. Vår butik & vårt lager ligger precis bredvid varandra.
Du behöver fortfarande registrera din retur till oss innan du kommer förbi.
Det är ingen returavgift som tillkommer om du väljer detta alternativ.


Returadress:
Campingvaruhuset i Norden AB
Sparrsätra Lådö 10
74595 Enköping
Boka som: Företagspaket utan avisering.

Du kan även läsa mer om hur det går till i vår FAQ:

---> FAQ - Returer < ---

Campingvaruhuset.se Kundtjänst

Telefon: 0171-105570
Epost: info@campingvaruhuset.se
Telefontider kundtjänst: Telefontid vardagar 10:30-15:00
(Telefon lunchstängd mellan 12:00-13:00)

Logga in

Are you in the right place?

  • Finland
  • Sweden
  • Denmark
Choose country