Luftmarkis

Luftmarkiser, en innovativ och bekväm lösning för husvagnsägare och har snabbt blivit populära för sin enkla montering och användarvänlighet. Dessa markiser utmärker sig genom att helt slippa behovet av stänger och istället använda lufttryck för att skapa en stabil struktur.

Först och främst är installationen av en luftmarkis betydligt enklare jämfört med vanliga markiser. Genom att använda en enda punkt för att blåsa upp markisen blir processen otroligt snabb och smidig. Husvagnsägare behöver inte längre krångla med flera stänger och komplicerade instruktioner. Istället kan de snabbt och effektivt sätta upp sin markis i luft och börja njuta av sin campingupplevelse. Själva monteringen av luftmarkisen fungerar på samma sätt som lufttält, Du kan läsa mer om montering av lufttält här.

En av de framstående fördelarna med luftmarkiser är den lätta vikten och kompakta designen när de inte används. Denna flexibilitet gör dem enkla att transportera och förvara, vilket är idealiskt för resande campingentusiaster.

För dem som önskar ytterligare anpassning erbjuder vissa modeller av luftmarkiser tillbehör som front- och gavlar. Dessa tillägg ger extra skydd mot väder och vind, vilket skapar en mer bekväm och skyddad utomhusmiljö. Oavsett om det är för att undvika stark sol, regn eller vind, ger dessa tillbehör extra flexibilitet för att möta olika väderförhållanden.

Campingvaruhuset är stolta över att erbjuda luftmarkiser från pålitliga varumärken som Campella, Dometic och Telta.
Läs mer Läs mindre
Filter
Varumärke
Pris
Höjdanpassning
Tältmodell
Material
Bredd
Djup

Behöver du hjälp att välja?
Kontakta kundtjänst

markiskampanj

ReimoTent Soltak Playa Air
fr. 4 212 kr
15%
Dometic Sunshine Air Pro Husvagn
fr. 5 569 kr
fr. 6 552 kr
Walker Soltak Active Air
fr. 8 919 kr
Visas i butik
Telta Soltak Sky 400

Telta Soltak Sky 400

Beställningsvara
5 889 kr
Köp!
Dometic Sunshine Air All Season 400
9 883 kr
Köp!
Logga in

Are you in the right place?

  • Sweden
  • Finland
  • Denmark
Choose country