Backkamera

Att köra en husbil kan vara en fantastisk upplevelse, men det kan också vara utmanande att manövrera en stor och tung fordon. Med en backkamera installerad på din husbil kan du känna dig trygg och självsäker när du backar eller parkerar på trånga platser.

En backkamera ger dig en klar bild av vad som finns bakom din husbil, och visar dig eventuella hinder eller faror som kan finnas i din väg. Du slipper oroa dig för att skada andra fordon eller fastigheter, eller för att skada din egen husbil.

Det är inte bara säkrare att köra med en backkamera - det är också mycket mer bekvämt. Du behöver inte längre lita på en passagerare eller rygga upp och ner för att se vad som finns bakom dig. Med en backkamera har du full översikt över området bakom din husbil och kan enkelt navigera i trånga utrymmen eller backa upp i trånga utrymmen.

En backkamera är inte bara en smart investering för din säkerhet och bekvämlighet - det kan också öka värdet på din husbil om du någonsin bestämmer dig för att sälja den. Potentiella köpare kommer att uppskatta att din husbil är utrustad med en backkamera och är mer benägna att betala mer för en bil med extra funktioner och säkerhetsutrustning.

Sammanfattningsvis är en backkamera en viktig och användbar tillbehör till din husbil. Den ger dig trygghet, säkerhet och bekvämlighet när du kör och parkerar. Det är en smart investering som kan spara dig både tid och pengar på lång sikt, och som gör din husbil enklare och roligare att köra.
Läs mer Läs mindre
Filter
Varumärke
Pris

Behöver du hjälp att välja?
Kontakta kundtjänst

markiskampanj

Alpine Advanced ADAS Dash Cam Pro
3 595 kr
Köp!
Backkamera HC Cargo 7 tum kabel
4 895 kr
Köp!
Backkamerasystem Perfect View RVS 555

Backkamerasystem Perfect View RVS 555

Normalt 4-9 arbetsdagar
7 546 kr
Köp!
Dometic Backkamera Perfectview
8 347 kr
Köp!
Dometic Backkamera Perfectview RVS 7200
10 320 kr
Köp!
30%
LAGERRENSNING
Dometic Perfectview CAM 200
3 857 kr
5 510 kr
Köp!
LTC Backkamera Trådlös RVC-50 Long Range
2 495 kr
Köp!
LTC Extra Kamera RVC-50 Long Range
995 kr
Köp!
Trådlös Backkamera Solar DRC 4310
2 683 kr
Köp!
ZENEC Backkamera ZE-RVC80MT
2 021 kr
Köp!
ZENEC Backkamera ZE-RVSC90
2 174 kr
Köp!
Logga in

Are you in the right place?

  • Sweden
  • Finland
  • Denmark
Choose country